ПОИСК
Шоу-бізнес

Мічковській важко навіть посміхнутися: стан прооперованої дружини Дяді Жори стурбував шанувальників

16:24 22 березня 2021
Наталя та Вадим Мічковські

Популярний український комік і шоумен Дядя Жора (Вадим Мічковський) показав свою дружину Наталю після операції і повідомив, що вона вже йде на поправку.

«Бігав по всіх поверхах лікарні за Наталею Мічковською, ледве впіймав, щоб зробити селфі. Йдемо на поправку, здоров'я всім! » - написав Дядя Жора.

Дружина Дяді Жори, блогер з питань здорового харчування Наталя Мичковська напередодні введення локдауна у Києві зробила операцію з видалення міоми.

РЕКЛАМА

Жінка розповіла, що спочатку дуже боялася, але потім налаштувалася. Приїхали до лікарні о 7:30 ранку і через 2 години вона вже була в операційній. Наталя опублікувала фото ніг в компресійних панчохах і залишила геотег на 5 пологовий будинок Києва.

На наступний день дружина Дяді Жори вже показала себе з телефоном біля дзеркала, але зізналася, що зараз для неї «піднятися з ліжка це як тренування в залі». Наталі навіть посміхнутися важко. Біг щоранку Наталі, за рекомендацією лікаря, доведеться перенести на літо.

У мережі Наталю підтримали та побажали якнайшвидшого одужання.

Нагадаємо, сам Дядя Жора навесні 2020 року переніс мікроінсульт, про який дізнався випадково, і дивом потрапив до лікарні.

Фото Instagram / dyadya_jora, Instagram / natali_michkovska

2021

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів