ПОИСК
Шоу-бізнес

«Душа наша»: Орбакайте, Ніколаєв, Леонтьєв та інші зірки засипали Пугачову привітаннями

12:28 15 квітня 2021
Алла Пугачова

Російська співачка Алла Пугачова, якій 15 квітня виповнюється 72 роки, приймає поздоровлення від рідних і близьких. Першими її зворушливо привітали чоловік Максим Галкін і молодші діти Гарік і Ліза. Старша дочка — Крістіна Орбакайте звернулася до іменинниці в Instagram.

«З Днем народження рідна! Душа наша і пристрасть», — написала Крістіна.

У мережі Аллу Пугачову засипали поздоровленнями. Давню подругу привітав співак і композитор Ігор Ніколаєв. «З днем народження, наша люба і рідна Алла Борисівна! Здоров'я, щастя, любові, спраги творчості!», - написав він.

Колега Пугачової Валерій Леонтьєв опублікував архівне відео, на якому вони цілуються і залишив душевне привітання.

РЕКЛАМА

«Вітаю велику артистку і неповторну людину! Аллуся, з днем народження! Здоров'я, семейного благополуччя, радості і любові, і … прориву!», — звернувся Леонтьєв до іменинниці.

Олександр Буйнов також поділився архівних знімком з Аллою, назвав її хуліганкою і нагадав, що вік - це всього лише цифри.

РЕКЛАМА

«Вік-це те, що існує в наших думках. Якщо ви про нього не думаєте, Його немає! Марк Твен. З Днем народження, улюблена хуліганка Алла!», - написав Буйнов.

До привітань приєднався і співак Микола Басков. Він побажав іменинниці здоров’я та довгих років життя.

Також Пугачову привітав гуморист Володимир Винокур. «Дорога Аллочка!! Вітаю, від всієї своєї родини, з ДР!!! Живи довго й потіш своїх рідних, друзів і глядачів!!! З повагою-В.В.», - написав Винокур. 

Під цими постами сотні шанувальників Алли Борисівни приєднуються до привітань і залишають свої коментарі з побажаннями.

Раніше Максим Галкін показав, як вони з дітьми привітали Аллу і який сюрприз приготували. А ввечері сімейство буде приймати гостей.

6758

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів