ПОИСК
Шоу-бізнес

«Це не кінець історії»: Ярослава Гресь розповіла про трагедію в родині

8:34 22 квітня 2021
Ярослава Гресь

Українська громадська діячка, власниця піар-агентства і блогерка Ярослава Гресь поділилася з передплатниками сумною звісткою — у неї помер дідусь. Йому було 90 років. До цього він лікувався від коронавірусу. Хвороба забрала сили і вплинула на слух.

Гресь ділилася історіями і порадами улюбленого дідуся. Бізнесвумен пише, що з дитинства дідусь був кращим її другом. Багато пустощів і пригод маленької Ярослави пов'язані саме з ним.

«І зараз, прощаючись, він мені нагадав, що наш світ нікуди не зникне. Надійно укритий в моїй пам'яті, він продовжить наповнювати мене. Дідуленька, хоча моє серце розбите на тисячі маленьких уламків, більше болю я відчуваю тільки одне почуття. Подяку. Що ти був моїм. Що ти навчив мене любити життя, поважати свою справу, завжди вчитися і ніколи, ні на хвилину не втрачати почуття власної гідності» , — пише Гресь.

Вона опублікувала фото і поради дідуся, які допомагають їй у важкі хвилини.


Ярослава повідомила, що три тижні тому забирала свого  дідуся з лікарні, де він лікувався від коронавірусу. Тоді здавалося, що вже все позаду - дідусь йде на поправку, хоча ковід майже повністю позбавив його сил і слуху.

"Ось ми доїжджаємо додому. Дідуленька повільно, з величезним зусиллям і допомогою вибирається з машини та раптом просто падає мені на руки. Я ще не розумію, що це мікроінсульт, але вже думаю, де де де мені взяти швидку", - з болем написала жінка.

Нагадаємо, днями у американського актора Марка Уолберга померла мама. Альмі Елейн Уолберг було 78 років. Останнім часом вона страждала від деменції.

Фото Instagram / yaroslava. gres

РЕКЛАМА

1485

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів