ПОИСК
Шоу-бізнес

«Боже, в якому світі ми живемо»: перша реакція зірок шоубізу на трагедію у Казані

14:26 11 травня 2021
Стрілянина в гімназії Казані

Російський шоубіз відреагував на трагедію у Казані, де юнак влаштував бійню у місцевій гімназії, убивши та поранивши десятки людей.

Так, гуморист Максим Галкін в Instagram назвав подію, що сталася 11 травня у столиці Татарстану, «страшною трагедією», яка сколихнула його до глибини душі.

 

Дочка його дружини Алли Пугачової, Крістіна Орбакайте, без слів розмістила на своїй сторінці фото палаючої свічки, поставивши хештег Казань.

РЕКЛАМА

 

Співчуття рідним загиблих висловив шоумен Гарік Харламов .

 

"Моє серце розбите від жорсткості того, що трапилося сьогодні! Як можна було вриватися у школу і розстрілювати ні в чому не винних дітей? Боже, в якому світі ми живемо. Мої молитви з кожною сім'єю, чия рідна людина сьогодні не повернеться! Мої молитви з кожною родиною, чий член сім'ї постраждав у цьому нелюдському вчинку "- пише співачка Ольга Бузова .

"Просто немає слів ... Господи спаси і збережи", - йдеться в повідомленні на сторінки дружини співака Володимира Преснякова-молодшого, Наталії Подільської.

 

Нагадаємо, що бійню у гімназії влаштував 19-річний Ильназ Галявієв, який приніс до навчального закладу рушницю. Загинуло десятеро людей, постраждали ще 22 особи.

Фото зі сторінки Максима Галкіна в соціальних мережах

1578

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів