ПОИСК
Шоу-бізнес

Нереально красива, «до мурашок»: Олег Винник несподівано «зізнався» в своїх почуттях до Таюне

16:55 23 травня 2021
Таюне

Незважаючи на те, що більшість фанатів Олега Винника впевнені: бек-вокалістка Таїсія Сватко — його «таємна» дружина Таюне, сам артист всіляко намагається «вислизнути» від прямої відповіді на питання.

Проте, шанувальники знаходять нові й нові докази своїх «здогадок», публікуючи їх у Instagram.

Так, на одному з фан-акаунтів виконавця з'явилося фото Таюне, котора виступає на сцені — в чорному топі з шикарним декольте та міні-спідниці, які підкреслюють красу її фігури та довгих ніг.

"Тая, нереально красиво, аж до мурашок", "Красуня квіточку неймовірна наша янголятко, богиня", "Красуня", - пишуть шанувальники зіркової пари.

РЕКЛАМА

А трохи пізніше в тому ж акаунті з'явилася нарізка з різних інтерв'ю артиста, в яких Олег Винник "ухиляється" від відповіді на питання про дружину, та все ж вибухає монологом про Таюне.

"І ніхто не заперечує факт, а чому саме вона - і це круто - дійти до моменту, коли ти можеш пишатися цією жінкою. Я дуже задоволений", - говорить співак, підтверджуючи попередні висловлювання про Таїсію Сватко.

РЕКЛАМА

 

«Олег Винник таки любить Таюне», — такими словами підписали власники аккаунта пост, натякаючи на те, що як не старався «повелитель вовчиць» піти від прямої відповіді на питання, але побічно все-таки видав себе.

Нагадаємо, на думку фанатів, Олег Винник і Таїсія Сватко познайомилися ще в музичному училищі. У подружжя народився син, який зараз живе в Німеччині.

Раніше повідомлялося. що Олег Винник відправився в концертний тур разом з Таюне.

Фото: Instagram Таюне

82439

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів