ПОИСК
Шоу-бізнес

«Обіймайте частіше і не скупіться на слова любові»: українські зірки відзначають День захисту дітей

12:01 1 червня 2021
Анастасія Приходько з сином

У міжнародний День захисту дітей, який відзначають 1 червня, зірки шоу-бізнесу розчулили зворушливими постами в соцмережах, показавши фото і відео зі своїми дітьми.

Співачка Джамала опублікувала відео з синами Еміром і Селімом, в якому малюки граються разом і обіймають один одного.

«Так хочеться захистити вас двох. Так хочеться захистити всіх дітей. Так хочеться зробити все для вас. Так хочеться, щоб ніколи і не потрібно було всіх захищати», — підписала відео співачка.

Анастасія Приходько, яка нещодавно стала мамою втретє, зазначила, що це свято дуже важливе.

РЕКЛАМА

«Мені як мамі, жінці і просто людині завжди боляче чути про випадки, коли діти піддаються нелюдським випробуванням! Сльози навертаються, хочеться ридати і зробити так, щоб кожна дитина в світі отримував любов, турботу і була здоровою. Обіймайте частіше своїх діток і не скупіться на слова любові, вони їх заслуговують просто тому, що вони вже прийшли в цей світ і подарували найбезцінніше, що у нас є - материнську любов», - написала Анастасія.

Танцівниця Ілона Гвоздьова, яка виховує доньку Рею і сина Домініка, в свято порадила батькам і самим залишатися трохи дітьми.

«Бережіть своїх малишариків, залишайтеся завжди трохи дітьми, даруєте їм свою любов, усмішку і робіть добрішими», — побажала Гвоздьова.

РЕКЛАМА

Мама двох дітей, співачка Світлана Тарабарова зазначила, що тільки з народженням дітей, відчула неймовірні емоції і любов.

«Можливо, тільки ставши батьками і вперше взявши на руки цю чисту, світлу душу, відчуваєш, наскільки наші діти беззахисні і потребують нашої любові», - поділилася Світлана.

РЕКЛАМА

Російський шоумен Максим Галкін, який з Аллою Пугачовою виховує двійнят Гарика і Лізу, поділився своїм улюбленим відео з дітьми. Дочка засмутилася через те, що сонечко полетіло з квітки, і вона не змогла показати його мамі. Зворушливе відео розчулило підписників.

Нагадаємо, в День захисту дітей лідер «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук і реп-виконавиця Alyona Alyna випустили спільний кліп «Країна дітей».

А Тілль Ліндеманн здивував жорстким відео на пісню «Я ненавиджу дітей».

401

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів