ПОИСК
Шоу-бізнес

Дочка Анджеліни Джолі та Бреда Пітта Шайло вперше вийшла у світ у сукні

8:02 19 жовтня 2021
Анджеліна Джолі

Голлівудська зірка Анджеліна Джолі, яка нещодавно засвітилася на побаченні з 31-річним темношкірим репером, відвідала в Лос-Анджелесі прем'єру фільму «Вічні», де зіграла одну з ролей, із п'ятьма з шістьох її дітей — 20-річним Меддоксом, 16-річною Захарою, 15-річною Шайло, 13-річними двійнятами Ноксом і Вів'єн. Про це повідомляє видання People.

Вже майже доросла Шайло викликала справжній фурор, вперше з'явившись на публіці у сукні. Раніше біологічна дочка Джолі та Бреда Пітта одягалася, як хлопчик. І хотіла, щоб її називали чоловічим ім'ям - Джон або Шакс. Ходили навіть чутки про те, що вона збирається офіційно змінити стать. Однак останнім часом Шайло стала жіночнішою. На прем'єру вона одягла одну з суконь своєї матері, яку перешили на підлітка. У соцмережах стали сперечатися, на кого більше схожа Шайло - на батька чи матір.

Захара також прибула у сукні Джолі — в якій та з'явилася на церемонії вручення премії «Оскар» у 2014 році. Чоловіча частина сім'ї була в чорному. Жіноча скоординувала свої наряди в нейтральній кольоровій гамі: сама Анджеліна була у брунатному, Шайло — у бежевому, Захара — у сріблястому, а Вів'єн — у білому.

Раніше «ФАКТИ» писали — Справа на 164 мільйони доларів: Бред Пітт подав до суду на Анджеліну Джолі.

РЕКЛАМА

Фото Instagram / Twitter

РЕКЛАМА

27602

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів