Факти
Хлое Кардашьян

Відповідь критикам: Хлое Кардашьян показала свою фігуру, знявшись на відео топлес без фільтрів

08.04.2021 8:49

Телезірка, бізнес-леді, модель і світська левиця Хлое Кардашьян відповіла критикам після того, як в мережу просочилася її невідредаговане фото в бікіні, яке різко відрізняється від тих гламурних знімків, які вона сама оприлюднює в соцмережах. Знімок викликав великий резонанс. А сім'я Кардашьян зараз усіма силами намагається видалити його з інтернету.

Тепер 36-річна Хлое поділилася відео, де вона знялася топлес, демонструючи свою фігуру. Кардашьян каже, що так вона виглядає по-справжньому - без фотошопу і без фільтрів. «Привіт, це я і моє тіло...» - написала Хлое. Вона зазначила, що фото, яке було опубліковано на цьому тижні, прекрасно, але, коли хтось фотографує вас в такому ракурсі і при поганому освітленні, ви маєте повне право попросити його не показувати це всьому світу.

Кардашьян зазначила, що знаходиться під постійним тиском і майже все своє життя є об'єктом пильної уваги. Що її і так постійно критикують, називаючи «найпотворнішою" з п'яти сестер, а також поширюючи чутки про те, що вона робила операції з видалення жиру. Все це впливає на її психічне здоров'я.

«Це майже нестерпно - намагатися відповідати неможливим стандартам, які суспільство встановило для мене. Вже більше десяти років кожен недолік і недосконалість на фотографіях піддається мікроаналізу і висміюється до найдрібніших деталей. І світ нагадує мені про них кожен день», - написала ображена Хлое.