Факти
Дженіфер Лопес

Дженніфер Лопес стурбувала фанатів відсутністю важливої деталі на своїх останніх фото

Ганна ДЖЕДЖУЛА, «ФАКТИ»

12.04.2021 10:35

Американська актриса та співачка Дженніфер Лопес, яка нещодавно очолила рейтинг найкрасивіших зірок старше 40 років, опублікувала цілий ряд нових знімків у себе в Instagram. Фанати 51-річної Джей Ло занепокоїлися, помітивши, що серед безлічі коштовностей, які прикрашають зірку, відсутнє діамантова каблучка вартістю 1,8 мільйона доларів, яку їй подарував на знак заручин Алекс Родрігес.

Раніше в присвяченій Лопес статті американського видання InStyle її наречений також був обійдений увагою. Про Дженніфер висловлювалися близькі люди - в тому числі її екс-чоловік Марк Ентоні і актор Бен Аффлек, з яким вона була заручена 2002 по 2004 рік (він захоплений дивовижною моложавістю своєї колишньої нареченої). Однак екс-бейсболіст Родрігес в статті навіть не згадується. Все це навело шанувальників Дженніфер на думки про те, що вони з Алексом все ж розлучилися.

Повідомлення, що Лопес розірвала заручини на тлі чуток про невірність коханого, з'явилися в середині березня. Однак пізніше пара заявила, що вони все ще разом, хоча і «працюють над деякими проблемами».