Факти
Дочка

Найкращі у світі: українські зірки зворушливо привітали своїх дівчаток з Днем дочок

Ірина ГАЛ, «ФАКТИ»

26.04.2021 10:18

Вербна неділя, 25 квітня, цьоро року збіглася з ще одним святом — міжнародним Днем дочки. Зірки зворушливо вітали своїх дівчаток, ділячись у соціальних мережах їхніми фотографіями і адресуючи донькам теплі слова.

Так, українська співачка і телеведуча Оля Полякова привітала дочок — Марію та Алісу. «Люблю Вас! Цілую! Будьте здорові і щасливі!» — написала вона в Instagram .

 

"Я не втомлююся дякувати долі за таких красивих, розумних і веселих дівчат", - пише телеведуча Лілія Ребрик, яка публікує в Instagram сімейне фото з чоловіком, Діаною та Поліною.

 

А музикант Сергій Бабкін, який виклав у соцмережі фотографію доньки, поцікавився, на кого більше схожа Веселина.

 

Зірковий тренер програми «Зважені та щасливі» Марина Боржемская подякувала доні Олівії за те, що вона "одного разу вибрала" саме її.

 

Співачка Світлана Тарабарова виклала у соцмережі фото дочки Марії, яка народилася у вересні 2020 року. Правда, не показуючи обличчя малечі. «Круто, що у нас є такі добрі свята, покликані зміцнити відносини між батьками і дітьми», — пише співачка.

 

А російський гуморист Максим Галкін, у якого з Аллою Пугачовою народилися двійнята, показав у Instagram, якою була його дочка Ліза, коли дівчинці було всього півроку.

 

«Мені пощастило, я тато двох чудових дівчаток, і хотів би подякувати їм за відчуття свого щастя», — пише у мережі щасливий тато Анаталій Анатоліч (ведучий Анатолій Яцечко).

Нагадаємо, що недавно колишня солістка групи «ВІА Гра», 42-річна Альбіна Джанабаєва, стала втретє мамою — у них з Костянтином Меладзе народилася дочка.

Ілюстративне зображення з Pixabay.