Факти
Алек Болдвін у сльозах

«Я не натискав на курок»: Алек Болдвін розплакався, розповідаючи про вбивство телеоператорки-українки в інтерв'ю (відео)

Ганна ДЖЕДЖУЛА, «ФАКТИ»

02.12.2021 10:42

Голлівудський актор Алек Болдвін, який випадково застрелив телеоператорку-українку Галину Гатчінс на знімальному майданчику фільму-вестерна «Раст», дав своє перше після трагедії інтерв'ю телеканалу ABC.

Анонс бесіди з журналістом Джорджем Стефанопулосом було опубліковано у соцмережах. У ньому Алек не стримав сліз, згадуючи про те, що сталося. І заявив, що він «не натискав на курок пістолета», з якого було вбито Галину.

«Курок не був натиснутий. Я не натиснув на спусковий гачок… Я б ніколи не направив на когось пістолет і не натиснув би на курок. Ніколи», — сказав актор. Він стверджує, що зброя спрацювала незрозумілим чином після того, як він узяв її до рук.

Актор також сказав, що не має уявлення, як у пістолеті виявився бойовий патрон. "Хтось зарядив його справжньою кулею", - сказав актор.

Про Галіну Болдвін сказав, що її «любили всі, хто працював із нею». І назвав інцидент на зніманні «найгіршим з усього, що сталося у його житті». Він досі не може повірити у те, що відбулося.

Раніше «ФАКТИ» писали — «Він зіграв у російську рулетку»: проти Алека Болдвіна подали ще один позов через загибель Галини Гатчінс.